Mobiele Kliniek

De mobiele kliniek is de kliniek op wielen waarmee onze dierenarts jou overal kan voorzien van de beste zorg. Op vastgezette dagen en tijden komt de dierenarts naar een Pets Place winkel bij jou in de buurt. In de winkel staat onze dierenarts dan klaar voor jou en je huisdieren. Zo kunnen we je voorzien van de beste zorg voor jouw dier, overal.

In de mobiele kliniek kan je terecht voor vaccinaties voor hond, kat en konijn en een gezondheidscheck! Uiteraard staan we ook klaar voor andere kleine ingrepen, zoals nagels knippen en chippen.

Afspraak maken? Niet nodig!
De mobiele kliniek werkt altijd met inloopspreekuren. Dat betekent dat je geen afspraak hoeft te maken, maar gewoon binnen kan lopen op het moment dat de mobiele kliniek bij jou in de buurt is. Dat is makkelijk!

Profiteer van 15% korting
Een afspraak maken is dus niet nodig, maar wil je zeker zijn van een plekje én profiteren van 15% korting op de jaarlijkse vaccinaties en een gezondheidscheck? Meld je dan vandaag nog aan door een mail te sturen naar mobiel@vetsplace.nl. Vermeld de volgende gegevens: jouw naam, naam van je huisdier, diersoort (hond/kat/konijn), ras en leeftijd.

Prijzen mobiele kliniek
Onderstaande prijzen gelden voor de mobiele kliniek.

De prijzen van de vaccinaties zijn incl. een gezondheidscheck.

Hond/kat
Puppy/kitten   35.-
Jaarlijkse vaccinatie   35.-
Rabiës   35.-
Kennelhoest hond   35.-

 

Konijn
RHD2 jaarlijks 32.50
Myxo-RHD1 32.50

Kom je met je konijn of konijnen voor beide vaccinaties tegelijk? Dan betaal je voor beide entingen 50.- in plaats van 65.-

Tijdens het inloopspreekuur van de mobiele kliniek kunnen we ook de nagels knippen van jouw dier of je huisdier chippen. Voor deze behandelingen worden geen consultkosten gerekend.

Nagels knippen   12.50
Chippen   25,-

Wanneer zijn we bij jou in de buurt?
Op de kaart hieronder kan je zien wanneer we bij jou in de buurt zijn. Is je postcode of plaatsnaam nog niet automatisch ingevuld? Vul dan je postcode of plaatsnaam in en klik op zoeken. Automatisch verschijnen de Pets Place winkels waar we binnenkort naar toe gaan met de mobiele kliniek.

Komen we niet bij jou in de buurt? Stuur een mail naar mobiel@vetsplace.nl en wie weet komen we binnenkort naar je toe!

Contact met een mobiele kliniek?
Heb je vragen of opmerkingen over de mobiele kliniek? Neem dan contact op door een mail te sturen naar mobiel@vetsplace.nl.

      Contact met een mobiele kliniek?
      mobiel@vetsplace.nl.