Vacatures paraveterinair

Zie jij net zoals wij de mooie samenwerking tussen een dierenkliniek en dierenwinkel? Waarin wij elkaar goed kunnen ondersteunen en ook nog eens dezelfde passie hebben Zorg voor ieder dier!

Vacatures in ’t hele land!
Zijn wij op dit moment (nog) niet zoekende naar een paraveterinair bij jou in de buurt? Neem gerust contact met ons op. Wie weet openen wij binnenkort een kliniek bij jou in de buurt!
Direct solliciteren?
Stuur dan een open sollicitatie door te klikken op deze link. 

Wil jij graag samen met de Dierenarts(en) en jouw collega Paraveterinairen onze Vets Place kliniek in Oosterhout runnen? Lees dan snel verder!

Even voorstellen!

Vets Place is een moderne eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. Wij zijn een jonge, groeiende organisatie, wat vele kansen biedt. De kliniek bevat onder andere een spreekkamer, operatiekamer, echo, röntgen (incl dentale röntgen), opname hond & kat en uitgebreid in huis laboratorium. Oftewel; alle veterinaire mogelijkheden in huis! Doordat Vets Place gevestigd is in de Pets Place dierenwinkels, maak je deel uit van een groter geheel, met alle kansen die daarbij horen.

Ben jij onze nieuwe paraveterinair voor Vets Place Oosterhout?

Bij onze Vets Place kliniek in Oosterhout zijn wij op zoek naar een paraveterinair met het liefst enige ervaring, maar aarzel niet om ook zonder ervaring te reageren.  Als paraveterinair bij Vets Place draag je op vele fronten je steentje bij. Jij ondersteunt onder andere de dierenarts bij het spreekuur en bij operaties, voorziet onze klanten van een professioneel advies voor hun huisdier en draagt zorg voor onze patiënten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het maken van afspraken en voorraadbeheer. Ook stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, middels nascholing en intervisie met collega’s. Het uitvoeren van je eigen paraveterinaire consulten binnen je persoonlijke aandachtsgebied behoort zeker tot de mogelijkheden.

Dit is je baan!

Als Vets Place paraveterinair ben je onmisbaar voor het draaiend houden van de praktijk. Samen met je collega dierenartsen en paraveterinairen draai je spreekuren, beman je de balie, assisteer je bij operaties en beantwoord je de telefoon. Wij waarderen eigen initiatief en stimuleren je ontwikkeling, dus ruimte voor verdieping en nascholing creëren we graag. Uren (16-40 uur) en dagen zijn in overleg in te vullen. Je hoeft geen oproepdiensten te draaien, maar we zouden het wel fijn vinden als je 1 à 2 zaterdagen per maand wil werken. Doorgroeimogelijkheden tot Senior Paraveterinair zijn aanwezig.

Dit ben jij:

Een enthousiaste paraveterinair, die er naar uitkijkt om samen met het team de praktijk tot een succes te maken. Je houdt van de interactie met huisdiereigenaren, bent communicatief vaardig en servicegericht. 

Wat biedt Vets Place jou?

Bij Vets Place krijg je de kans om samen met het Vets Place team een kliniek te runnen. Je krijgt veel mogelijkheden om je vakkennis up-to-date te houden door middel van nascholing en intervisie met collega’s en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Vets Place geloven we dat we het samen doen, jouw mening telt! Naast goede praktijkondersteuning, een marktconform salaris en een mooi toekomstperspectief, staat een gezonde werk/privé balans hoog in het vaandel bij Vets Place.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Solliciteer dan direct door te klikken op deze link. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Marieke van Aalst door te bellen naar +31 6 11847177  of te mailen naar hr@vetsplace.nl.

Vacatures in ’t hele land!

Wel geïnteresseerd, maar ligt Oosterhout niet in de buurt? Neem ook dan gerust contact met ons op door te mailen hr@vetsplace.nl. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.