Vacatures paraveterinair

Zie jij net zoals wij de mooie samenwerking tussen een dierenkliniek en dierenwinkel? Waarin wij elkaar alleen maar beter kunnen ondersteunen en ook nog eens dezelfde passie hebben Zorg voor ieder dier!

Vacatures in ’t hele land!
Zijn wij op dit moment (nog) niet zoekende naar een paraveterinair bij jou in de buurt? Neem gerust contact met ons op. Wie weet openen wij binnenkort een kliniek bij jou in de buurt!
Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met en korte motivatiebrief naar werkenbij@vetsplace.nl

Vacatures paraveterinair

Ben jij onze nieuwe paraveterinair??
Onze klinieken in Tilburg blijft groeien! Een enthousiast en gedreven team, bestaande uit 4 dierenartsen en 4 paraveterinairen, die werkzaam zijn op beide locaties. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij dan ook een paraveterinair voor 16-24 uur.

Even voorstellen!
Vets Place is een moderne eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place – Alles onder één dak. Naast de eerstelijns zorg kan je in onze kliniek op de Aabe-straat ook terecht voor (digitale) röntgenfoto’s, echo’s en dentale röntgenfoto’s.

Dit is je baan!
Als paraveterinair binnen Vets Place word je uitgedaagd om samen met de aanwezige dierenarts de praktijk tot een succes te maken. Je ondersteunt o.a. de dierenarts bij het spreekuur en operaties. Daarnaast weet jij hoe je onze klanten moet helpen. Je voorziet ze van een professioneel advies voor zijn of haar huisdier en adviseert daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag goed verzorgd en netjes bijstaat.  Wanneer jij de functie volledig eigen hebt gemaakt, zijn er op termijn ook mogelijkheden om een paraveterinair consult uit te voeren. Zoals je leest is dit een afwisselende functie waar vele kansen voor je liggen. Of ook wel een allround paraveterinair.

Dit ben jij:
Een enthousiaste en gedreven ervaren paraveterinair, met minimaal 2 jaar werkervaring in de praktijk, die er naar uitkijkt om samen met de dierenarts en je collega’s van de Pets Place winkel, de praktijk iedere dag tot een succes te maken. Je houdt van de interactie met huisdierbaasjes, bent communicatief vaardig en servicegericht.

Wat Vets Place je biedt?
Een werkomgeving met vele uitdagingen. Omdat de dierenkliniek gevestigd is in een Pets Place winkel maak je onderdeel uit van een groter geheel wat weer een extra dynamiek geeft. Hoe leuk is het om samen deze nieuwe dierenartsenpraktijk op te bouwen? Naast de uitdagende functie kun je bij ons rekenen op goede praktijkondersteuning en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?
Zie jij net zoals wij de mooie samenwerking tussen een dierenkliniek en dierenwinkel? Waarin wij elkaar alleen maar beter kunnen ondersteunen en ook nog eens dezelfde passie hebben? Stuur dan een mail met je motivatiebrief en CV naar werkenbij@vetsplace.nl t.a.v. Fabiola te Winkel.

Vacatures in ’t hele land!
Liever een andere locatie dan Tilburg? Neem ook dan gerust contact met ons op.