Vacatures paraveterinair

Zie jij net zoals wij de mooie samenwerking tussen een dierenkliniek en dierenwinkel? Waarin wij elkaar goed kunnen ondersteunen en ook nog eens dezelfde passie hebben Zorg voor ieder dier!

Vacatures in ’t hele land!
Zijn wij op dit moment (nog) niet zoekende naar een paraveterinair bij jou in de buurt? Neem gerust contact met ons op. Wie weet openen wij binnenkort een kliniek bij jou in de buurt!
Direct solliciteren?
Stuur dan een open sollicitatie door te klikken op deze link. 

Wil jij graag samen met de Dierenarts(en) en jouw collega Paraveterinairen onze Vets Place kliniek in Heerlen runnen? Lees dan snel verder!

Even voorstellen! Vets Place is een eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. Er zijn nu al Vets Place klinieken in Arnhem, Rotterdam, Tilburg, Heerlen, Horst/ Venlo en Oosterhout. Voor onze kliniek in Heerlen zijn wij op zoek naar een Paraveterinair voor 13-40 (uren en dagen in overleg) uur per week.

Als Paraveterinair bij Vets Place heb jij een breed scala aan verantwoordelijkheden, waarbij jij de patiënten en eigenaren op een eerlijke en kwalitatief goede manier helpt. Jij ondersteunt onder andere de dierenarts bij het spreekuur en bij operaties. Daarnaast voorzie jij onze klanten van een professioneel advies voor hun huisdier en adviseer jij daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag verzorgd en netjes bijstaat.

 

Dit ben jij:

  • Een enthousiaste Paraveterinair, die er naar uitkijkt om samen met de Dierenarts de praktijk in tot een succes te maken;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over verbetering en verdieping van de processen binnen Vets Place;
  • Je houdt van interactie met eigenaren en collega’s, ben communicatief vaardig en servicegericht;
  • Je bent enthousiaste en gedreven Paraveterinair.

Wat Vets Place je biedt?

  • Je krijgt veel mogelijkheden om je vakkennis up to date te houden, en er zijn veel kansen om door te groeien;
  • Aangezien Vets Place gevestigd is in de Pets Place dierenwinkels, maak je deel uit van een groter geheel. Met alle dynamiek en kansen die daarbij horen;
  • Als Paraveterinair bij bij Vets Place kan jij actief meedenken over de optimalisatie van de processen in onze klinieken; 
  • Een unieke werkomgeving waarin samenwerking centraal staat;
  • Salaris conform de cao Veterinaire Sector.

Sollicitatie procedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature. Solliciteren dan direct via deze link. Vragen over de vacature? Neem dan contact op neem dan contact op met Marieke van Aalst (Veterinair Manager) door te bellen naar + 31 6 11 84 71 77.

Liever werken bij een andere Vets Place kliniek? Neem dan ook gerust contact met ons op: we openen Vets Place klinieken in het hele land.