Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen bij Vets Place. Staat je vraag hier niet tussen? Dan zijn onze dierenklinieken telefonisch te bereiken of kun je terecht aan de balie. Klik hier voor de contact- en adresgegevens van onze klinieken.

Vestigingen: Klik hier voor alle contactgegevens per vestiging

Dit is per vestiging wisselend, de openingstijden zijn over het algemeen gelijk aan die van de Pets Place winkel. Klik hier voor de openingstijden van onze vestigingen.

Tijdens onze openingstijden is er een spreekuur op afspraak. Dit voorkomt teleurstellingen op o.a. wachttijden. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen.

Het is niet mogelijk om bij Vets Place op rekening of in termijnen te betalen, de betaling dient altijd direct per pin of contant voldaan te worden.

Aan de hand van de vragen, symptomen en/of klachten gaan we jouw huisdier onderzoeken. Een consult bestaat uit een aantal kleine onderzoeken. Een soort APK voor je huisdier. Dit dient altijd vooraf gedaan te worden voordat er een behandeling en/of diagnose gegeven kan worden. In sommige gevallen zijn er aanvullende onderzoeken nodig voordat er een uiteindelijke diagnose gesteld kan worden.

Op dit moment kunnen wij niet aangeven wanneer er bij jou in de buurt een vestiging komt.

Wij willen laagdrempelig zijn voor iedere huisdiereigenaar en zijn ervan overtuigd dat wij ook nog eens een extra service bieden door in een dierenwinkel aanwezig te zijn. Alles voor je lievelingshuisdier onder één dak.

Om als dierenarts werkzaam te mogen zijn, moet je in Nederland de opleiding diergeneeskunde hebben afgerond met een diploma. Alle dierenartsen van Vets Place zijn in het bezit hiervan.

Als huisdiereigenaar ben je vrij om een dierenarts te kiezen, je mag hierin zo vaak wisselen als jezelf wilt. Het is dan wel verstandig het patiëntendossier bij je huidige dierenarts op te vragen. Indien je naar ons wilt overstappen is het voor ons wel prettig dit van tevoren te weten, zodat wij weten dat er een dossier aankomt.