Vets Place Preventieplan

U kunt voor uw huisdier het Vets Place Preventieplan afsluiten. Dit is een plan waarmee u de preventieve zorg voor uw hond of kat regelt. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de noodzakelijke preventieve zorg, zoals de ontworming, bescherming tegen vlooien/teken en de vaccinatie. U kunt kiezen uit het Preventieplan BASIS en UITGEBREID.

Preventieplan BASIS

Met het Preventieplan BASIS is uw hond of kat het gehele jaar beschermd tegen wormen, vlooien en teken. Ieder kwartaal ontvangt u per post de preventiebox met daarin de middelen om bij uw huisdier toe te dienen. Tegen vlooien en teken gebruikt u de pipetten van Vectra en om te ontwormen de tabletjes van Milbactor. U ontvangt de juiste toe te dienen hoeveelheden afhankelijk van het gewicht van uw huisdier.

Preventieplan UITGEBREID

Het Preventieplan UITGEBREID biedt bescherming tegen wormen, vlooien en teken voor het gehele jaar. U ontvangt hiervoor ieder kwartaal de Preventiebox met daarin het middel Vectra tegen vlooien en teken en het middel Milbactor tegen wormen.
Tevens geeft het Preventieplan UITGEBREID recht op de jaarlijkse basisvaccinatie in combinatie met een gezondheidscontrole. Deze wordt de derde maand na afsluiting van het preventieplan uitgevoerd door de dierenarts van Vets Place op locatie bij een van de deelnemende Pets Place vestigingen. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de Vets Place kliniek of tijdens het inloopspreekuur van de mobiele kliniek.

Vets Place Preventiebox

Wanneer u een Vets Place Preventieplan afsluit, ontvangt u ieder kwartaal de Vets Place Preventiebox. Wij sturen u na afsluiten van het Vets Place Preventie plan per omgaande een bevestigingsmail, met hierin een opgave van de ingevulde gegevens. Binnen 5 werkdagen volgt een polisblad met de algemene voorwaarden. Na de eerste betaling wordt in de opvolgende maand de Preventiebox voor het eerst naar het huisadres verzonden. De box bevat Vectra pipetten tegen vlooien (bij hond ook teken) en Milbactor tabletten tegen wormen. Omdat de box door uw brievenbus past hoeft u niet thuis te zijn voor ontvangst.

Maandtarieven

BASIS


Kat 7,95
Hond < 10kg 8,95
Hond < 25kg 9,95
Hond < 40kg 10,95
Hond > 40kg 11,95

Maandtarieven

UITGEBREID


Kat 9,95
Hond < 10kg 10,95
Hond < 25kg 11,95
Hond < 40kg 12,95
Hond > 40kg 13,95