Vets Place Preventieplan

U kunt voor uw huisdier het Vets Place Preventieplan afsluiten. Dit is een plan waarmee u de preventieve zorg voor uw hond of kat regelt. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de noodzakelijke preventieve zorg, zoals de ontworming, bescherming tegen vlooien/teken en de vaccinatie. U kunt kiezen uit het Preventieplan BASIS en UITGEBREID.

Preventieplan BASIS

Met het Preventieplan BASIS is uw hond of kat het gehele jaar beschermd tegen wormen, vlooien en teken. Ieder kwartaal ontvangt u per post de preventiebox met daarin de middelen om bij uw huisdier toe te dienen. Tegen vlooien en teken gebruikt u de pipetten van Vectra en om te ontwormen de tabletjes van Milbactor. U ontvangt de juiste toe te dienen hoeveelheden afhankelijk van het gewicht van uw huisdier.

Preventieplan UITGEBREID

Het Preventieplan UITGEBREID biedt bescherming tegen wormen, vlooien en teken voor het gehele jaar. U ontvangt hiervoor ieder kwartaal de Preventiebox met daarin het middel Vectra tegen vlooien en teken en het middel Milbactor tegen wormen.
Tevens geeft het Preventieplan UITGEBREID recht op de jaarlijkse basisvaccinatie in combinatie met een gezondheidscontrole. Deze worden uitgevoerd door de dierenarts van Vets Place op locatie bij een van de deelnemende Pets Place vestigingen. U kunt hiervoor langsgaan bij een inloopspreekuur bij de door u gewenste Pets Place vestiging. Kijk wanneer de mobiele kliniek bij u in de buurt langskomt op https://www.vetsplace.nl/afspraak-maken/

Vets Place Preventiebox

Wanneer u een Vets Place Preventieplan afsluit, ontvangt u ieder kwartaal de Vets Place Preventiebox. Wij sturen u een email wanneer de box naar uw adres is opgestuurd.
De Preventiebox bevat Vectra pipetten tegen vlooien en teken en Milbactor tabletten tegen wormen. Omdat de box door uw brievenbus past hoeft u niet thuis te zijn voor ontvangst. Bij de Preventiebox is altijd een brochure bijgesloten met een duidelijke uitleg over het toedienen van de producten.

Brochure Hond
Brochure Kat

Maandtarieven

BASIS


Kat 7,95
Hond < 10kg 8,95
Hond < 25kg 9,95
Hond < 40kg 10,95
Hond > 40kg 11,95

Maandtarieven

UITGEBREID


Kat 9,95
Hond < 10kg 10,95
Hond < 25kg 11,95
Hond < 40kg 12,95
Hond > 40kg 13,95